Minneslund år 2012

Här lägger vi ut våra fyrbenta vänner som lämnat oss med ett minne i våra hjärtan

Övrabo Saga
 

Hon är född den 11 december 2002 hos uppfödare Inger Enderlein Tranås.

Min matte heter Gunilla Erixon och min husse Dan Jillnefelt, jag fick åka med dom hem till Gråbo dom bor vid en stor sjö som heter Långesjön där brukar jag bada, men jag tycker inte om att simma.
En dag när vi var ute och gick kom en
Jack Russel och bet mig, jag var ju bara en liten valp då och blev jätterädd, efter den händelsen blev jag jättearg på små hundar. Matte tog med mig på valpkurs det tyckte jag var roligt, när jag blev lite äldre gick vi en bevakningskurs det var spännade vi fick spåra, söka och lyssna efter ljud jag tyckte jag var ganska bra, men innan vi skulle göra slutproven blev min matte sjuk och vi kunde inte gå med längre, så jag blev aldrig någon bevakningshund men jag var glad ändå.

Mina bästa kompisar heter Elmer och Herkules. Herkules blev gammal och gick bort, men hans husse skaffade en ny hund som heter Yle, dom brukar komma hit och leka, matte blev fodervärd för en liten Cavalier King Charles, hon heter Mindy och är jättebusig, men jag brukar inte bry mig så mycket om henne. Nu är jag gammal och har vad min veterinär kallar för schäfervinglighet, hon sa till matte att jag inte har så lång tid kvar. Tisdag den 22 maj kom min veterinär Anki och hennes sköterska Monica hem till oss matte talade om att nu skulle jag få sova en stund på trappan utanför dörren, sen skulle allt bli bra. Nu springer jag på dom gröna ängarna utan att benen viker sig.

Sov gott älskade Saga du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

 

Gunilla och Dan